Arkatay logga

Kompetensutveckling

[med våra kurser & seminarier]

Vi älskar att hjälpa andra att lyckas och det märks när vi jobbar med kompetensutveckling, håller utbildningar, seminarier och coachar. Med passion sprider vi våra kunskaper och hjälper enskilda individer eller hela grupper att spetsa sina förmågor.

Om organisationens medarbetare ska kunna uppnå hållbar framgång behöver de rustas för sina roller. Oavsett vilken nivå inom organisationen man arbetar på. Den exekutiva ledningsgruppen, medarbetare som får ett ansvar att leda sina kollegor, styrgrupper, förändringsledare, projektledare och teamchefer. Alla förtjänar att kompetensutvecklas så att de med trygghet och goda förmågor kan verka i sina respektive roller.

Öppna Utbildningar

Upptäck hur du kan stärka din kompetens inom projekt- och förändringsledning genom att klicka dig in på bilderna nedan!

Paketerade & skräddarsydda kurser

Vi på Arkatay tror att vårt lärande är livslångt, men också att all lärdom och kunskap inte nödvändigtvis kan paketeras på ett universellt sätt. Därför erbjuder vi även, utöver våra öppna utbildningar, skräddarsydda utbildningar och program med syftet att utifrån er organisations specifika kontext höja förmågorna i organisationen och inom projektkontoret med ett skräddarsytt utbildningsmaterial.

Kompetensutveckling för organisationsmedlemmar

Arkatay har förmånen att ha fått förtroende som huvudleverantör eller exklusiv leverantör till flera svenska och internationella storbolags företagsakademier och utbildar årligen upp till ett tusental personer. Vi utgår från vårt breda utbud av paketerade utbildningar eller skräddarsyr efter behov – allt från stora utbildningsprogram till mindre föreläsningar. 99% av våra deltagare rekommenderar oss vidare, för att våra kurser är något utöver det vanliga.

Precis som i allt vårt arbete spänner även vårt utbildningserbjudande över ledarskap, förändringsledning och projektledning i alla dess former. För alla individer som behöver rustas för att på ett eller annat sätt kunna leda andra eller skapa förändring i en organisation kan vi erbjuda effektiv och rolig kompetensutveckling.

Några av våra utbildare

Mattias Georgson Petrén

Mattias Georgson Petrén

Projektledningskonsult / Utbildare

Johanna Fransson

Johanna Fransson

Projektledningskonsult / Utbildare

projektledningskonsult Klas Skogmar

Klas Skogmar

Projektledningskonsult / Utbildare

Mårten van Rheinberg

Mårten van Rheinberg

Projektledningskonsult / Utbildare

Kontakta oss!

Är du nyfiken på vilka utbildningar vi erbjuder och hur vi kan bistå er organisations specifika kompetensutvecklingsbehov? Ta gärna då kontakt med oss via kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

Johanna Fransson håller utbildning

14 juni - 18 juni

Project Management in practice

Project Management in Practice är en 3-dagars grundläggande utbildning som riktar sig till individer som strävar efter att fördjupa sina kunskaper inom projektledning. Ta steget och anmäl dig här!