Arkatay logga

Förändringsledare

[stöttning på er förändringsresa]

Hur leder man egentligen en framgångsrik förändring? Vad är viktigt att ha i åtanke och vilka möjliga fallgropar bör man akta sig för? Hur kan våra förändringsledare hjälpa dig på just din resa? 

Förändring inte alltid något som mottas lätt eller med öppna armar av en organisation, trots vetskapen om dess nödvändighet. Det finns ofta en mängd intressenter samt en bredd av affärsmässiga och företagsspecifika aspekter att ta hänsyn till. En lyckad förändring kräver inte enbart en mästare inom kommunikation, utan även någon som krattar i organisationen för att förändringen ska kunna blomstra. Även om resurser skulle finnas tillgängliga i den egna organisationen kan det vara en utmaning att göra en korrekt bedömning av förändringens omfattning. Dessutom kan det vara krävande, även för en erfaren projektledare, att ta sig an en storskalig förändring.

Mognad i förändring

På Arkatay jobbar vi gärna lite extra med förändringsledning – både operativt och genom att skapa förändringsmognad genom att rusta organisationen med kompetensutveckling och verktyg. Vi är laddade med god praxis och erfarenhet samt så drivs våra certifierade förändringsledare av att på klokast vis hjälpa er organisation med er specifika förändringsutmaningar.

Experter inom förändring

Förändring är en naturlig del av affärsvärlden. Sällan är det möjligt att undvika förändringar, och i själva verket är det ofta nödvändigt för att en verksamhet ska kunna fortsätta att växa. Som specialistkonsulter inom just förändringsledning förstår vi vikten av att hantera och navigera genom förändringar på ett effektivt sätt för att uppnå hållbar framgång.

En framgångsrik förändring medför inte bara positiva effekter och fördelar, utan förhoppningsvis även viktiga lärdomar och nyttiga insikter för framtiden. Vi på Arkatay, med vår breda erfarenhet och expertis inom området, är här för att hjälpa er att inte bara hantera förändringar, utan också att omvandla dem till möjligheter för tillväxt och utveckling.

Några av våra konsulter inom förändringsledning

Anna Torkelstam

Anna Torkelstam

Projektledningskonsult

Johanna Fransson

Johanna Fransson

Projektledningskonsult

projektledningskonsult Klas Skogmar

Klas Skogmar

Projektledningskonsult

Emma Fredriksson

Emma Fredriksson

Projektledningskonsult

Kontakta oss!

Vill du prata mer med oss om hur vi kan stödja er organisation vid en förändring? Tveka inte att kontakta oss via kontaktformuläret nedan, så ser vi gemensamt över hur vi bäst kan bidra till er förändringsresa.

Get in touch with us!

Kontakta oss

Johanna Fransson håller utbildning

14 juni - 18 juni

Project Management in practice

Project Management in Practice är en 3-dagars grundläggande utbildning som riktar sig till individer som strävar efter att fördjupa sina kunskaper inom projektledning. Ta steget och anmäl dig här!