Konsulter inom projekt- & förändringsledning

[ operativa insatser ]
Vi drivs av att hjälpa er uppnå hållbar projektframgång och rusta er för vägen dit. Med siktet inställt på kort- och långsiktig framgång motiveras vi av att hjälpa till med er organisations mest kniviga utmaningar genom att gå in och leda eller assistera i projekt samt förändrings- och ledarskapsarbete.

Erfarna konsulter inom ledarskap och projekt

Vi har god erfarenhet av driva många olika typer operativa insatser och oavsett om ni redan har ramverk och metoder att följa eller om ni vill att vi utformar eller rådger er i processen, kan vi vara behjälpliga. Vi ser till att arbetssätten är rätt utvalda, att de fungerar väl för alla och att de tillämpas klokt, pragmatiskt och anpassas efter varje situation.

När ni befinner er i perioder och situationer där ni vill komplettera era interna förmågor som våra konsulter kommer in. Det kan vara för att driva en organisation eller organisationsdel under en period, för att genomföra en förändring eller för att ansvara för ett projekt, ett program eller en portfölj.

 

Pragmatiska och ödmjuka experter

Alla våra konsulter har erfarenhet från ledarskap och projekt inom flera olika branscher kombinerat med gedigen kunskap inom god praxis, ramverk och metoder. Vi är övertygade om att detta, i kombination med ödmjukhet och integritet är hur man rustar sig för att kunna agera framgångsrikt och uppskattat i konsultrollen.

Uppriktigt sagt så leder vi även projekt som inte är så framgångsrika. Där någon av våra erfarna konsulter anlitas för att vända ett initiativ som kommit en bit på vägen men börjar gå snett – t.ex. en så kallad ”project rescue”. Fast ofta börjar vi arbeta tillsammans långt innan dess. Allra helst är vi med och utformar, genomför och följer upp över tid. Det viktiga är att vi alltid arbetar starkt förankrade i vår mission att skapa hållbar framgång i förändringar.

Lär känna våra konsulter här.

Förändringsledning

Vi jobbar gärna lite extra med förändringsledning och brinner för att leda era mest utmanande förändringar och driva dem till framgång. Såväl i projektform som i tillfälliga chefs- och ledarroller. Vi rustar organisationer och projekt med kunskaper och arbetssätt för att lyckas med hållbar omställning till nya beteenden, med medarbetares engagemang och tillit intakt.

Läs någon av våra artiklar om förändringsledning här.

 

Intresserad av att veta mer? Kontakta oss gärna via formuläret nedan.