Arkatay logga

Projekt- & Programledare

[utefter er kontext & behov]

Att inneha rollen som projektledare, eller styra ett program, är inte alltid en enkel konst. Ett projekt eller ett program kan, på håll, likt en tavla se vackert och harmoniskt ut för omvärlden men samtidigt på nära håll vara ett virrvarr av penseldrag och intryck – nästan ett uttryck av kaos. Låter det bekant?

Arkatay hjälper er gärna att färdigställa ert projekt eller starta upp det gemensamt med er organisation. Vi har omfattande erfarenhet av att agera både som projektledare och programledare, där vi inte bara erbjuder rådgivning utan också tillämpar beprövad praxis. Om ni behöver en pålitlig resurs som aktivt driver ert projekt- och/eller programarbete framåt, finns vi här för att, om så önskat, ta över penseln ett tag.

Fokus på hållbarhet och långsiktighet

När vi kommer in och driver eller stöttar projekt och program tar vi, utöver vår verktygslåda, alltid med oss ett tydligt fokus på hållbarhet. Hållbarhet för oss omfattar inte enbart resultat och långsiktiga effekter, utan lika mycket respekt för människor och omvärld, ekonomi och resurser. Som en del av detta jobbar vi aktivt med att påvisa vikten av att samla in och efterleva ”lessons learned” genom hela projektets eller programmets livslängd. Med ett fokus att dra nytta av lärdomar, bidrar det till att organisationen kan arbeta mer långsiktigt och hållbart i sina projekt och program –håller ni med?

Projektledare i världsklass

Våra erfarna konsulter har möjlighet att, utefter er kontext, bidra med perspektiv, god praxis samt metodiska ramverk för att ni ska nå era mål. Vi är certifierade i alla de större globala ramverken (PRINCE2, PMP, SCRUM, osv.) men är flexibla för att utefter ert arbetssätt kunna komplettera med den kunskap samt erfarenhet som bidrar på klokast sätt. Med en bredd av olika arbetslivserfarenhet har våra operativa konsulter möjligheten att snabbt sätta sig i våra kunders kontext och få en förståelse för deras situation samt perspektiv, men även stå rustade och beredda på de utmaningar och fallgropar som kan dyka upp under ett projekts eller programs gång.

Hans Serebrink pratar med Johanna Fransson och Mattias Georgson Petrén

Kontakta oss!

Låter detta som kan vara av intresse för just er organisation? Ta då gärna kontakt med oss via formuläret nedan.

Get in touch with us!

Kontakta oss

Johanna Fransson håller utbildning

14 juni - 18 juni

Project Management in practice

Project Management in Practice är en 3-dagars grundläggande utbildning som riktar sig till individer som strävar efter att fördjupa sina kunskaper inom projektledning. Ta steget och anmäl dig här!