Ola Stensson

Email: ola@arkatay.com 
Telefon: +46 (0) 76 635 39 74 


Ola är civilekonomen med kompletterad utbildning inom informatik, elektroteknik och psykologi. Sedan tjugo år tillbaka har han arbetat som konsult inom projektledning och har nu hittat hit till oss på Arkatay vilket vi är oerhört glada över.

Ola har tidigare arbetat med en rad olika yrken under årens lopp, till exempel som meteorologassistent på flygplatser, marknadsförare och marknadschef i olika linjebefattningar. Han har varit ansvarig för projektleveranser inom skilda områden såsom publika telefonsystem, mobiltelefoni, affärssystem (SAP och Oracle), CRM, business intelligence, samt outsourcing och transformation. Ola har tagit certifieringarna PMP och PRINCE2 Practitioner och har planer på att framöver även ta MSP, P30 och SAFe.

– Berätta lite om vem du är och vad du gör när du inte jobbar.

Jag bor i Dalby med Karin som är professor i Lund och Växjö. Vi har tre barn i tjugoårsåldern, två tjejer och en kille, vilka samtliga är utflugna nu. Min fritid består av resor, renovering av hus (vi har två stycken), renovering av gamla engelska bilar (har flera), samt musicerande (gitarr och piano). Dessutom är jag verksam inom PMI och det var på så sätt jag kom i kontakt med Arkatay. 

– Vilka egenskaper hos dig anser du viktiga för att nå framgång?

Nyfikenhet och öppenhet för att hela tiden lära nytt, intresse för människor, vilja att göra skillnad och bidra till förändring.

Läs gärna mer om Ola, och våra andra anställda under Kontakt. Där finns även kontaktuppgifter för den som vill prata mer!