Elin Tannér
Project Management Consultant

Email: elin@arkatay.com
Telefon: +46 (0) 766 278 721

Elin är en engagerad projektledare med erfarenhet från flera ledande positioner.
Hennes roller har ofta kombinerat personalansvar och en stor mängd externa relationer med genomförande av interna projekt och förbättringsarbeten.
Elins sociala färdigheter och stora ansvarstagande gör henne uppskattad och omtyckt, hon får saker gjort!

För att lära känna Elin ännu bättre så har kollegan Stina haft ett välkomnande samtal med henne.

– Välkommen till Arkatay, Elin! Berätta lite om dig själv, vem är du?

Tack – jag är glad av att vara här!
Jag brinner för att jobba med människor och ledarskap. Jag är en doer som tycker om att vara där det händer, jag tycker om att ta tag i saker helt enkelt.
På min fritid gillar jag att träna, främst löpning och utmanas gärna med något roligt lopp. Jag tränar för att må bra och försöker motivera andra med min träningsglädje. Något som speglar sig i min personlighet överlag, att hjälpa andra människor och inspirera andra.

– När du nu börjat hos oss, vad kommer du främst att arbeta med?

Jag kommer börja min första dag på Arkatay ute på uppdrag som projektledningskonsult, vilket ska bli oerhört spännande. Jag kommer även arbeta internt med rekrytering och leta efter nya härliga kollegor till Arkatay-gänget!

– Hur fick du intresse för Arkatay och vad gjorde att du fattade beslutet att börja arbeta hos oss?

Värderingarna hos Arkatay stämmer överens med det jag värdesätter hos en arbetsgivare. Förutsättningarna för att arbeta hållbart, leverera hög kvalitet med hjälp av kunniga kollegor lockar mig. Att välmående prioriteras högt är också något jag uppskattar. Dessutom gillar jag utmaningar och en chans för mig att utvecklas.

– Jag håller helt med dig och ser fram emot att följa dig på din resa på Arkatay.

Återigen, varmt välkommen!

Läs gärna mer om Elin, och våra andra anställda under ”kontakt”. Där finns även kontaktuppgifter för den som vill prata mer!