Arkatay logga

Henrik Karlsson

[managementkonsult, affärsutvecklare]

Henrik besitter en omfattande erfarenhet och gedigen bakgrund inom försäljning och kundrelationer. Han har även en framgångsrik historia som franchisetagare och kontorschef, där han ytterligare utvecklade sina ledarskapsförmågor. Under årens lopp har Henrik specialiserat sig på försäljning riktad mot privatpersoner i situationen som ofta kallas “livets största affär”. I sin roll som franchisetagare har han också etablerat och upprätthållit starka relationer med beslutsfattare inom näringslivet.

Henrik är en engagerad, social och strukturerad person, som drivs av att förstå kundens situation och behov. Han brinner för att tillsammans med kunden identifiera och adressera utmaningar och hinder inom deras verksamhet, med målet att gemensamt hitta lösningar som gynnar alla parter. 

Arbetslivserfarenhet

December 2023 – pågående

Henrik strävar efter att förbättra lönsamheten i nära samklang med Arkatays övergripande strategi. Han har ansvaret för att vårda och utveckla en omfattande kundbas som inkluderar beslutsfattare från en mångfald branscher.

Med ett starkt kundfokus riktar Henrik sin uppmärksamhet mot långsiktiga effekter och målsättningar. Han agerar som en vägledare för kunden genom att bistå i utformningen av leveranser inom projekt- och förändringsledning. Genom att arbeta mot ambitiösa tillväxtmål fungerar Henrik som en viktig länk mellan kundens behov och Arkatays expertisområden, med målet att skapa långvariga och hållbara partnerskap.

Februari 2019 – Juni 2023

Henrik var franchisetagare för ett fastighetsmäklarkontor inom en ledande rikstäckande kedja. I rollen hade han fullt ansvar för både kontorsdrift och personalhantering, där han ledde och coachade ett team bestående av 5-6 fastighetsmäklare. Utöver att utforma och implementera bolagets försäljningsstrategi och budget, var Henrik också ansvarig för att introducera och kontinuerligt stötta både nya och erfarna mäklare.

Henriks exceptionella förmåga att leda och inspirera gjorde honom inte bara till en respekterad chef på det egna kontoret, utan även bland andra franchisetagare runt om i landet. Han var välkänd för sitt engagemang och sin förmåga att sprida entusiasm, vilket gjorde honom till en uppskattad kollega och ledare.

Februari 2013 – December 2023

Henrik hade en framgångsrik karriär som fastighetsmäklare mellan åren 2013 och 2023, parallellt med sin roll som franchisetagare. Han specialiserade sig på att förmedla privatbostäder i Malmö kommun och dess omgivningar. Under denna tid blev Henrik mycket uppskattad för sitt professionella och samtidigt avslappnade sätt att arbeta. Hans kunder gav kontinuerligt positiva omdömen och rekommendationer, vilket återspeglade den höga kvaliteten på hans service.

Henrik uppskattades av både köpare och säljare för hans förmåga att skapa en trygg och öppen atmosfär under affärerna. Hans drivkraft att leverera resultat, tillsammans med hans transparenta och ödmjuka inställning till varje affär, gjorde honom till en pålitlig och respekterad mäklare inom branschen.

Anställningar

Utbildning

Kurser, ett urval

Kontakta oss!

Vill du veta mer om våra konsulter och hur vi jobbar kopplat till projekt- och förändringsledning? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan!

Get in touch with us!

Kontakta oss

Johanna Fransson håller utbildning

14 juni - 18 juni

Project Management in practice

Project Management in Practice är en 3-dagars grundläggande utbildning som riktar sig till individer som strävar efter att fördjupa sina kunskaper inom projektledning. Ta steget och anmäl dig här!