Henrik Fehland 
Project Management Consultant

Email: henrik.fehland@arkatay.com
Telefon: 0735-338763

Henrik Fehland har en kandidatutbildning i ledarskap & organisation, företagsekonomi med fokus på affärsjuridik. Henrik har en bred repertoar inom projektledning, fastighet, CRM och försäljning.

Efter att ha kommit i kontakt med Arkatay som köpare när Henrik levererade till oss kände Henrik att våra värderingar och kultur var ett företag han ville jobba på. I nuläget har Henrik tagit certifieringarna PRINCE2Foundation och Practitioner och planerar i framtiden att även ta certifikat inom PMP, Scrum, och PRINCE2agile

– Vilka egenskaper hos dig anser du viktiga för att nå framgång?

Jag tror att jag med mitt driv och ödmjuka ledarskap skapar en attraktiv arbetsmiljö och grupp som når sina mål. Detta kombinerat med spetskompetens och djup kunskap inom projektledning från universitet och arbetsliv tror jag blir en nyckel när man brinner för det jag gör – Att sprida hållbar projektledning göra det till normala läget i en organisation.

– Berätta lite om vem du är och vad du gör när du inte jobbar.

Jag är ganska nördig och läser en del, mest böcker inom mitt fält och profession. Mycket tid går till att spela fotboll i Lilla Torgs FF vilket ger energi. Annars blir det häng med sambon Alexandra där tiden får prioriteras då hon jobbar obekväma arbetstider som sjuksköterska.

 Vi som jobbar på Arkatay ser fram emot att utvecklas tillsammans med Henrik. Läs gärna mer om Henrik, och våra andra anställda under ”kontakt”. Där finns även kontaktuppgifter för den som vill prata mer.