Arkatay logga

Anna Cederwall Uhnbom

[projektledningskonsult]

Anna är en senior projekt- och förändringsledare med erfarenhet av att driva stora och komplexa projekt inom flera olika branscher. Med en kombination av hög målmedvetenhet, god förmåga inom intressenthantering och att leda tekniska experter uppnår Anna både projektresultat och bidrar till projektens effekthemtagning. Hon har en ödmjuk och lugn ledarskapsstil och sprider med sin kommunikationsstil en trygghet till projektgruppen.

Anna har en Civilekonomexamen inom industriell marknadsföring samt inom organisation och ledarskap från Lunds Universitet. 

Utvalda projekt & uppdrag

December 2022 – pågående

Jan – Dec 2022

Global projektledare för ett av de största globala marknadsföringsprojekten på IKEA Marketing & Communication AB.

I rollen som global projektledare var Anna ansvarig för att planera, koordinera och leda ett av IKEA Marketing & Communications största och mest komplexa projekt. I projektet ledde Anna en mycket varierande grupp av intressenter och experter för att åstadkomma slutresultatet. Anna hade i projektet ett budgetetansvar om 25 miljoner och ledde upp till 18 resurser i projektet.

Slutresultatet av projektet var färdigställd leverans med hög kvalitet, inom tids- och budgetramarna. Effekterna av projektet var ökad försäljningsvolym för IKEA-varuhusen globalt.

2015 – pågående

Projektledning av stora och komplexa projekt

I rollen som projektledningskonsult tar Anna sig an projekt av olika typer av karaktär och komplexitetsnivå. I rollen som konsult driver hon förstudier, produktions- och förändringsprojekt samt stöttar organisationer i strategiarbete och processutveckling. Exempel på kunder som Anna levererat som projektledningskonsult är:

  • Mercedes Benz Trucks
  • Mercedes Benz Aftersales
  • AAK

2012-2015

Nordisk projektledare med ansvar för att planera, leda, koordinera och implementera med fullt budgetansvar för alla Nordiska och Baltiska länder:

I rollen som Nordisk projektledare var Anna ansvarig för att planera, koordinera och leda flera av Honda Motor Europes största och mest komplexa projekt. Projekten hade utmanande intressentbilder och krävde förmåga att leda tekniska experter av olika karaktär. Projekten hade en budget på upp till 5 miljoner kronor och Anna ledde upp till 10 personer i projekten.

2004-2010

Nordisk projektledare med ansvar för att planera, leda, koordinera och implementera med fullt budgetansvar för alla Nordiska och Baltiska länder samt Storbritannien:

I rollen som Nordisk projektledare var Anna ansvarig för att planera, koordinera och leda flera av Gardena/Husqvarnas största och mest komplexa projekt. Projekten hade utmanande intressentbilder och krävde förmåga att leda tekniska experter av olika karaktär. Projekten hade en budget på upp till 3 miljoner kronor och Anna ledde upp till 10 personer i projekten.

Utbildning

Kontakta oss!

Vill du veta mer om våra konsulter och hur vi jobbar kopplat till projekt- och förändringsledning? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan!

Get in touch with us!

Kontakta oss

Johanna Fransson håller utbildning

14 juni - 18 juni

Project Management in practice

Project Management in Practice är en 3-dagars grundläggande utbildning som riktar sig till individer som strävar efter att fördjupa sina kunskaper inom projektledning. Ta steget och anmäl dig här!