Email: mattias@arkatay.com
Telefon: +46 707 39 86 16

Mattias är en erfaren ledare med tydligt affärsfokus, som brinner för att utveckla team och organisationer. Han är målorienterad, driven och älskar att bena ut komplexa problem av både relationell och teknisk karaktär. En stark kommunikativ förmåga tillsammans med ett analytiskt och holistiskt förhållningssätt hjälper honom att lösa problem, leda projekt och utveckla organisationer.

– Vilka egenskaper hos dig anser du viktiga för att nå framgång?

Jag har en god kommunikativ förmåga. Jag tar mig an problem ur ett holistiskt perspektiv snarare än att jag börjar med detaljerna. Ofta ses jag som en naturlig ledare med rejäl pondus, det gör att jag får med mig människor och grupper att åstadkomma saker tillsammans. Jag har en omfattande teoretisk kunskap kopplad till mina praktiska erfarenheter vilket i kombination gör mig till en bra rådgivare.

– Berätta lite om vem du är och vad du gör när du inte jobbar.

Jag är alltjämt engagerad inom PMI. Jag har en internationell roll som Region Mentor där jag hjälper 15 chapters (Föreningar) i 12 länder med deras verksamhet. En sorts organisationskonsulting inom PMI helt enkelt. Familjen tar det mesta av tiden utanför arbetet. Träningar och läxor, och huset förstås.

Hemma har vi 3 pojkar i åldrarna 8-13. För 4 år sedan började vi på karate tillsammans. Så mycket av vår gemensamma tid går på det. Vid mina uppdrag i exempelvis Köln och Stockholm har jag tagit med mig min gi (träningsdräkt) och tränat med den lokala klubben vilket har varit väldigt givande. Barnens huvudsport är dock handboll, så än mer tid går på att köra till matcher och turneringar.

För att slappna av från allt annat är skönlitteratur min passion. Senaste åren har jag varit insnöad på franska och japanska författare. Eftersom jag talar holländska försöker jag även läsa några böcker på det språket varje år.  

Läs gärna mer om Mattias och våra andra anställda under Kontakt. Där finns även kontaktuppgifter för den som vill prata mer!