Arkatay logga

Arkatay.se har fått en ny layout

Under de senaste månaderna har ett omfattande internt utvecklingsprojekt genomförts i syfte att uppdatera, och uppgradera, Arkatays befintliga webbsida. Vi är glada att meddela att projektet, som initierades för att adressera utmaningar relaterade till webbplatsens design, funktionalitet och responsivitet, nu har gått i mål.

För Elin Bjurstam, projektledaren bakom detta initiativ, har projektet inte bara representerat en nödvändig förändring, utan även en möjlighet att ta Arkatays digitala närvaro till en helt ny nivå. ”Vi insåg vikten av att modernisera vår webbplats för att bättre möta de växande kraven från våra användare,” förklarar Elin.

Genom att prioritera användarupplevelsen var projektmålet tydligt: att skapa en webbplats som speglar vårt företag, våra värderingar och våra erbjudanden på ett engagerande såväl som informativt sätt.

Projektgenomförande

Trots att projektmålet var tydlig, var vägen dit inte lika självklar. För att säkerställa hög flexibilitet och anpassningsbarhet i utvecklingen av webbplatsen, samt möjligheten att snabbt agera på förändringar, följde projektet en agil approach. Genom att tillämpa denna iterativa process kunde projektets slutprodukt ständigt anpassas utefter de lärdomar som tillkom under projektets gång.

”Kortfattat beskrivet kan man säga att projektets genomförande utgjordes av en ständig loop av att kontinuerligt (1) utveckla, (2) utvärdera och (3) förbättra,” förklarar Elin. ”Dessa tre steg upprepades under hela genomförandefasen, och pågick ända fram till lanseringen”.

Resultat

Den 25 april 2024, efter månaders hårt slit och arbete, stod vi äntligen inför lanseringen av den nya webbplatsen. Och resultatet? Ja, det har ni framför er. Så ta gärna en titt, bekanta er med navigationen av webbinnehållet och upptäcka allt spännande som vår nya hemsida har att erbjuda! Vi på Arkatay välkomnar denna förändring, och vi hoppas att ni också gör det.

Är ni intresserade av att veta mer om projektet, eller är ni i behov av stöd i att leda egna webbutvecklings- eller lanseringsprojekt? Kontakta oss gärna via formuläret till höger så återkommer vi inom kort.

Dela:

Johanna Fransson och Klas Skogmar håller utbildning i programledning

Lessons Learned: Programme Management in Practice

Arkatay.se har fått en ny layout

Reflektioner från Passion for Projects 2024

Reflektioner från Samhällsbyggnadsdagen 2023

Kontakta oss!

Arkatay logga

Arkatay Consulting AB

Gustav Adolfs Torg 43 211 39 Malmö Sverige

Utbildning: [email protected]

Copyright © 2022 Arkatay Consulting AB. All rights reserved. PMP, CAPM, PMI-ACP, PMI-RP, PMI-SP, PgMP, PMI, PMBOK are all registered marks of the Project Management Institute, Inc. PRINCE2® / PRINCE2 Agile® / MSP® / M_o_R® / MoP® / MoV® are registered trademarks of the PeopleCert group. Used under licence from PeopleCert. All rights reserved.

Get in touch with us!

Kontakta oss

Johanna Fransson håller utbildning

14 juni - 18 juni

Project Management in practice

Project Management in Practice är en 3-dagars grundläggande utbildning som riktar sig till individer som strävar efter att fördjupa sina kunskaper inom projektledning. Ta steget och anmäl dig här!