Arkatay logga

Maja Dreyer

[projektledningskonsult, affärsutvecklare, rekryterare]

Maja kännetecknas av sin ambition, målinriktning och förmåga att etablera relationer samt identifiera människors behov. Hon är en samarbetsvillig lagspelare som strävar efter att skapa förutsättningar för både sig själv och andra att uppnå framgång i sina yrkesroller. Med sin erfarenhet inom områdena rekrytering, service och elitidrott är Maja tävlingsinriktad och samarbetsvillig vilket är en styrka i arbetet med att bygga relationer och skapa goda gruppdynamiker. Dessa egenskaper, i kombination med en masterexamen i företagsekonomi med inriktning på ledarskap, organisation och förändringshantering, gör att Maja kan erbjuda ett betydelsefullt bidrag till en organisation. 

Utvalda projekt & uppdrag

Maja hade ansvar för rekrytering och konsulthantering med målet att tillgodose kundernas behov av rätt individ och kompetens. I rollen var det av största vikt att upprätthålla starka kundrelationer och leverera inom strikta tidsramar, vilket Maja bemästrade på ett utmärkt sätt. Hon utvecklade sin förmåga att etablera långsiktiga relationer, identifiera människors behov och att nå uppsatta mål. Andra uppgifter som var framträdande i hennes arbete var att skapa hållbara lösningar för kunderna genom att förse dem med kvalificerade kandidater. Genom denna yrkesroll har Maja därmed utvecklat goda kunskaper inom rekrytering, relationsbyggande, koordinering och kundhantering.

Maja hade en koordinerande roll som till stor del innefattade stödjande projektledning vid evenemang, men även kundbemötande och administrativa uppgifter. I sin roll var det av central betydelse att vara kundorienterad, upprätthålla struktur och driva frågor framåt. Maja bidrog med energi och beslutsamhet för att på ett kraftfullt sätt främja arbetet och projekten.

Certifieringar, ett urval

Utbildning

Kurser, ett urval

Kontakta oss!

Vill du veta mer om våra konsulter och hur vi jobbar kopplat till projekt- och förändringsledning? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan!

Get in touch with us!

Kontakta oss

Johanna Fransson håller utbildning

14 juni - 18 juni

Project Management in practice

Project Management in Practice är en 3-dagars grundläggande utbildning som riktar sig till individer som strävar efter att fördjupa sina kunskaper inom projektledning. Ta steget och anmäl dig här!