Datum och priser

2020-04-01 – 2020-04-03

Malmö, Södra promenaden 53

Uppstartsworkshop (3 timmar)
3 dagar: 08:30-16:30 (21 timmar)
17 500 kr/deltagare (ex. moms)

Kostnad för certifiering tillkommer och betalas direkt till PMI®. Avgiften för certifiering är för närvarande €465 för icke medlem i PMI® och €340 för medlem. Anmälan och registrering för certifiering görs via www.pmi.org.

Utbildare 

Mårten van Rheinberg

Email: marten@arkatay.com 
Phone: +46709136979

 

Beskrivning

Arkatay erbjuder en förberedande Exam Prep-utbildning för att certifiera dig som Project Management Professional (PMP)®. Utbildningen ger dig god överblick över de olika kunskapsområdena och processerna och förbereder dig för testet som hålls av Project Management Institute (PMI)®. PMP® är den mest erkända internationella certifieringen av projektledare och kräver dokumenterad erfarenhet.

4 veckor innan kursstart genomförs ett 2-timmars webinar. Detta är en uppskattad uppstartsworkshop som avsevärt höjer deltagarnas förmåga att förbereda sig för sitt certifikat.

 

Utbildningens mål

Efter deltagande i utbildningen och utförda självstudier ska deltagaren:

  • Bli godkänd på PMP®-examen och bli en certifierad Project Management Professional®
  • Lära sig projektledningsverktyg och -tekniker
  • Identifiera starka och svaga kunskapsområden inför fortsatt utveckling och studier i projektledning

Utbildningen är tre intensiva dagar, 7 timmar per dag. Det här upplägget passar dig som gärna tar in mycket ny kunskap på en gång och som snabbt vill ta din certifiering.

Självstudier

För att deltagarna ska nå utbildningsmålen krävs självstudier både före och efter utbildningen. Från PMI:s® hemsida kan du ladda ner PMP Handbook, som innehåller allt du behöver veta om certifieringen, att boka examenstillfälle m.m.

 

Kursen hålls på svenska eller engelska. Allt material, inklusive examen, är på engelska.

Anmäl dig till utbildningen