Albertina Sparrhult

Email: albertina@arkatay.com
Telefon: +46 (0) 767-70 96 77

Konsultprofil

Om Albertina

Albertina brinner för sunt ledarskap och god arbetskultur som skapar tillfällen för medarbetare att utvecklas och nå sin fulla potential. Med sju års erfarenhet av Agile och Scrum har hon ett tydligt fokus på projektledning och processutveckling med ett coachande ledarskap. Albertina är en analytisk diplomat som har lätt för att skapa samförstånd mellan olika parter och som alltid har målet skarpt i sikte. Med gedigen teknisk bakgrund i kombination med pedagogisk kompetens tar hon sig an komplexa projekt med både lugn och entusiasm som sporrar medarbetare att prestera och skapar resultat.

Utvalda projekt & uppdrag

Kursledare, Plushögskolan

2016-2017

Kursledare för den 1,5 år långa utbildningen ”Agile Project Manager” vid Plushögskolan. Kursen omfattar traditionell såväl som agil projektledning inom områden som förstudier, riskanalys, förändringshantering, kvalitetsledning, entreprenörskap och ledarskap, personalhantering, ekonomi och administration, intressantanalys och mycket mer.

Agil projektkoordinator, Lionbite Games

2016

Albertina var ledare för ett team av utvecklare i ett omfattande Unity-3D-projekt. Uppdraget omfattade projektplanering, utveckling av processer, releaseplanering och ledning av teamet i den dagliga produktionen. Utöver coachning och ledarskap i teamet koordinerade Albertina all testning kopplad till projektet.

Projektledare, Diversi (Swedish games industry)

2014-2016

Albertina drev Diversi från idéstadiet till en internationell plattform för nätverkande och mångfaldsprojekt inom spelindustrin. Uppdraget omfattade operativ ledning och projektledning, nätverkande, varumärkesbyggande och intressenthantering av partners som Intel, King och DICE.

Certifikat

2016 PRINCE2 Practitioner, Axelos

Utbildning

2006-2009 Kandidatexamen, Game Design & Science, Gotlands universitet
2005-2006 Animation & Experimental film, Gotlands konstskola