Email: johanna@arkatay.com
Telefon: +46 (0) 709-34 40 52

Johanna är projektledningskonsulten med starkt fokus, ett smittande engagemang och stort intresse för kommunikation och förändringsledning. Johanna leder projekt och program inom t ex organisationsutveckling och digitalisering och hjälper även organisationer att öka sin projektförmåga genom utbildningar och workshops. Hon är examinerad medievetare, men har även läst projektledning och alltid dragits till att driva projekt i sina tidigare tjänster. Hon är sedan en tid tillbaka certifierad PMP och Prince-practitioner och har nyligen även certifierat sig i förändringsledning.

 – Vilka egenskaper hos dig anser du viktiga för att nå framgång?

Jag är ganska lugn och tålmodig, det har jag ofta nytta av. Både i stunden, när jag håller huvudet kallt och ser saker för vad de är och på längre sikt när jag ska vara uthållig och åstadkomma mer långsiktiga resultat. I kombination med att jag är snabb på att sätta mig in i en situation och börja producera resultat. Men när jag strävar efter projektframgång handlar det om så mycket mer än mina eller andras enskilda egenskaper – där tror jag det krävs en god kombination av förmågor, som kan finnas både hos individer och hos organisationer. Jag tycker att jag är bra på att identifiera hur den kombinationen ser ut och få den på plats.

– Berätta lite om vem du är och vad du gör när du inte jobbar.

Jag är uppvuxen på toppen av ett berg och inget gör mig så lycklig som en vacker utsikt, därför är vandringskängorna en av mina bästa investeringar någonsin. Jag söker gärna lyckan i naturen, närmast tänkte jag ge mig på odling då jag nyss skaffat hus med trädgård tillsammans med min man och dotter. Annars läser jag skönlitteratur ungefär all min lediga tid, eller lagar onödigt komplicerad och tillpiffad mat i flera timmar.

Läs gärna mer om Johanna, och våra andra anställda under Kontakt. Där finns även kontaktuppgifter för den som vill prata mer!