Hej, vi är Arkatay.

Vi är ett medarbetarägt konsultföretag som brinner för projekthantering. Vi arbetar för att hållbara och framgångsrika projekt och förändringar ska bli det nya normala, bland våra kunder och i samhället i stort. Vi gör skillnad. I projekten vi leder, i förändringarna vi driver och i världen vi lever i. Höga ambitioner? Ja, det är precis vad vi har.

Nu söker vi fler skickliga, drivna projektledare som vill leda och förändra med oss. Är du den vi söker?

Vi är en självstyrande organisation; platt och effektiv och i enlighet med principer som hamnar långt ifrån den traditionellt hierarkiska paradigmen. Vi ser oss själva som en del i ett större ekosystem där flera parter samverkar för att uppnå hållbar projektframgång. Vi arbetar för att skapa verklig förändring. Inspirerat, tillsammans och var för sig.

Detta erbjuder vi

  • Personlig frihet, utveckling och välmående
  • Stor delaktighet
  • Variation och möjlighet att växla interna och externa roller
  • Ett team som backar upp, inspirerar och utvecklar dig

Som del i ett självstyrande team har du frihet att välja och styra mycket själv. Det är så vi funkar bäst. Att genom delaktighet och medbestämmande hitta de allra bästa förutsättningarna för framgång och välmående. Vi jobbar dessutom kontinuerligt med att utveckla vår organisationsform. Det här är det bästa vi har kommit på. Hittills.

Om dig

Precis som vi är du allergisk mot arrogans och du prioriterar välmående och balans i livet. Du förväntar dig av dina kollegor att de både utmanar dig och stöttar dig på din resa av utveckling och självförverkligande. Du är driven, engagerad och ansvarstagande. Har en framåtlutad approach och bryr dig om det du gör och människorna runtom dig. Det är nämligen den gemensamma nämnaren hos alla våra konsulter. Även om vi är mycket olika, arbetar vi för samma sak: att göra hållbar projekt- och förändringsledning till det nya normala. Och att göra det med mellanmänsklig glädje, omtanke och värme.

Nu återstår bara tre frågor…

  • Vill du arbeta i ett syftesdrivet konsultbolag där du känner att du gör skillnad?
  • Letar du efter kollegor som utmanar och stöttar dig i din utveckling?
  • Har du höga ambitioner att forma både din och andras framtid?

 

Bli en del av Arkatay – Fyll i din ansökan här under!