Emma Fredriksson
Project Management Consultant

Email: emma@arkatay.com
Telefon: +46 (0) 709 73 09 01

Emma Fredriksson är i grunden kommunikatör med en master/magisterexamen i kommunikation och har främst arbetat som kommunikationschef, kommunikationsstrateg och marknadsansvarig i offentlig och idéburen sektor. Oavsett uppdragsgivare har hon alltid haft ett intresse för förändringsledning, kommunikativt ledarskap och organisationsutveckling. Emma har drivit allt från förändringsarbete knutet till hemtagning av outsourcad verksamhet till insamlingskampanjer till förmån för människor i hemlöshet. Hon gillar också rollen som utbildare.

Efter att ha kommit i kontakt med Arkatay och diskuterat det hon upplever som viktiga ingredienser i arbetslivet så som förändringsledning, kommunikativt ledarskap och organisationsutveckling insåg hon att Arkatay var ett företag hon ville jobba på.

Emma är nyfiken, lyhörd och kommunikativ vilket underlättar mycket i skapandet av nya samt bibehålla existerande relationer, tillföra energi i olika processer och att hitta utrymme för dialog. Hon ser fram emot att ta nästa steg i utbildningskarriären genom att certifiera sig som PMP.

– Berätta lite om vem du är och vad du gör när du inte jobbar. 

Jag är en typisk upptäckare och har ofta lätt för att känna mig hemma på nya platser. Gillar både utflykter på hemmaplan och äventyr längre bort. Beroende på resesällskap och syfte uppskattar jag olika resmål, men har helt klart en faiblesse för städer. Jag bor med min familj (man, dotter, katt) i ett hus i Malmö från 1920-talet och som alltid tycks behöva kärlek i form av linoljefärg, puts och buxbomsklippning, så byggnadsvård lägger vi en hel del tid på hemma. Det är verkligen en nyttig utmaning för tålamodet, här funkar inte slit-och-släng över huvud taget. Snarare får man se nedlagt arbete som en väl gjord investering, för på så sätt håller materialen i hundra år till. Sen gillar jag att umgås med folk och kan lägga orimligt mycket tid på att förbereda och laga mat. Att slamra i köket bland kastruller och grytor är väldigt avkopplande för mig.

Vi som jobbar på Arkatay ser fram emot att utvecklas tillsammans med Emma. Läs gärna mer om Emma, och våra andra anställda under ”kontakt”. Där finns även kontaktuppgifter för den som vill prata mer!

Välkommen Emma!