Ledning av projekt

På Arkatay ser vi projektledning som en unik kompetens, en egen profession, som kräver såväl teoretisk kunskap som praktisk erfarenhet. En duktig projektledare behöver vara en god ledare, coach och mentor, och samtidigt ha både djup och bred kompetens inom processer, metodiker, verktyg etc.

 

Våra projektledare är engagerade, drivna och starka personer som är vana vid att leda projekt med olika nivåer av teknisk och organisatorisk komplexitet. Vi älskar att jobba med människor och att förbättra processer. Vi är ansvarstagande och vill ständigt förvärva nya kunskaper och utvecklas som ledare. Förutom ett brinnande intresse för projektledning har våra konsulter en genomgående mycket hög kommunikationsförmåga.

 

Som en kvalitetsstämpel har vi på Arkatay som mål att alla våra seniora konsulter ska vara certifierade som Project Management Professional (PMP)® av Project Management Institute (PMI)®, och våra juniora projektledare som Certified Associate in Project Management (CAPM)®.

 

För att ständigt ligga i framkant arbetar vi löpande med kompetensutveckling för alla våra konsulter vilket gör att du som kund kan känna dig trygg i att du från Arkatay alltid får uppdaterade, kompetenta och erfarna individer i ditt team.

 

”Arkatays konsult har utfört sitt uppdrag på ett ypperligt sätt, agerat väldigt professionellt i sin roll och ingett ett stort förtroende. En bred kompetens och brinnande passion för projektledning tillför mycket för hela verksamheten. Som person är Arkatays konsult väldigt social och lyhörd vilket gör det möjligt att passa in på ett bra sätt i alla organisationer. Jag kan varmt rekommendera Arkatay.”

Andreas Lidesjö
IT-chef
Scalado AB

Kontakta oss