Om Arkatay

stefan_maria_3

Arkatay är er helhetsleverantör inom projekthantering – vi leder era mest utmanande projekt, vi förbättrar er kompetens genom kurser, seminarier och coaching, och vi utvecklar, utmanar och stöttar er organisation i hur ni bäst når projektframgång.

 

För att på bästa sätt kunna hjälpa er kombinerar vi teoretisk expertis med praktisk erfarenhet och spänner från det rent operationella till det strategiska, från individ till organisation och från projekt till program- och portföljnivå.

 

Vi samlar projektledare och utbildare som älskar projekt och som har såväl teoretisk expertis inom projekthantering som lång praktisk erfarenhet bakom sina titlar. Människor som strävar efter att vara bäst och samtidigt är ödmjuka nog att inse att detta kräver kontinuerlig utveckling. Precis som ni har vi höga ambitioner och vi vill se er nå projektframgång – varje gång.

 

Vår utveckling sker i samverkan med våra kunder och vi är stolta över att genom åren ha byggt upp en nöjd kundskara inom skilda områden såsom telekom, tillverkningsindustri, luftfart, läkemedelsindustri, akademin och offentlig sektor. Vi ser projektledning som en unikt och branschöverskridande profession och verkar kontinuerligt för ett projektsverige som ständigt förbättrar sin projekthanteringsförmåga.

 

Projekthantering är vår kärnverksamhet. Ärligt talat är det vår enda verksamhet. Vi lägger all vår tid på att arbeta med, tänka på, diskutera, effektivisera och förbättra hur man arbetar med projekt. Det är det vi gör bäst och vi gör det för att hjälpa våra kunder nå projektframgång – så att ni kan vara bäst på det ni gör bäst.

 

Kontakta oss